cultura

Música

Paul Fuster reapareixerà al Teatre el Magatzem

La sala tarragonina programarà quatre espectacles pel carnaval de la ciutat

El Teatre el Magatzem de Tarragona estrena temporada d'hivern el 28 de gener amb L'Educació, el segon capítol de la trilogia El Balneari, una obra inspirada en la sèrie de televisió dels Monty Phyton's. Un dels noms propis de la nova programació serà Paul Fuster, que reapareixerà a Tarragona el dia 4 de febrer, després de quatre anys apartat de la indústria musical, presentant el seu nou disc Go/Between, que es caracteritza per una sonoritat lliure d'artificis, sense filtres ni intermediaris tècnics entre cançó i oient. També destaquen els concerts del cantautor valencià Pau Alabajos (25 de març), que presentarà L'amor i la ferocitat, i de Jordi Lanuza –l'alma mater d'Inspira– amb l'últim disc Greta (18 de març).

El Magatzem ha volgut crear un vincle amb el carnaval dedicant-hi quatre espectacles, com l'estrena de la comèdia de Cesc Casanovas Relat Autopictogràfic, el 25 de febrer. L'actor del programa de TV3 Polònia protagonitza un xou d'humor amb moments surrealistes de la seva vida. La programació de carnaval es completa amb l'espectacle musical Vagas y maleantas (18 de febrer), El Carnaval dels animals (26 de febrer) i Chirigotas de Carnaval, del tarragoní Oscárboles (24 de febrer).

La temporada d'hivern també estarà protagonitzada pels espectacles del Magatzem infantil: Hocus-Pocus (29 de gener), Les set cabretes i el llop (12 de febrer), Aquarel·la (12 de març) i La Bella i la Bèstia (26 de març), que tancarà la programació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia