cultura

Música

Barreja d'estils

El Guitar BCN oferirà més de quaranta actuacions fins al mes de juliol

El festival Guitar BCN torna amb més de quaranta artistes que ompliran algunes de les sales i els escenaris més reconeguts de Barcelona. “És un plaer i un repte programar un festival de música a Barcelona, la ciutat dels festivals”, va declarar Joan Rosselló, un dels fundadors de la promotora The Project, durant la roda de premsa de presentació de la 28a edició del festival.

Amb motiu dels més de mil concerts, el Guitar BCN ha organitzat l'exposició fotogràfica Les 1001 nits del Guitar BCN, que estarà muntada a l'estació de metro de Diagonal del 6 de febrer al 9 de març.

El BCN Guitar comença demà, amb l'actuació de Lambchop a la sala Barts, i tindrà lloc fins al 6 de juliol, amb el tancament d'Amaral al Poble Espanyol. Entre les més de quaranta actuacions d'aquesta edició, destaquen Pat Metheny, Els Amics de les Arts, Damien Jurado, Ute Lemper, Dulce Pontes, Rick Astley, Loquillo, Cesk Freixas, Mazoni i Coque Malla. Com a novetat, es guardonarà amb un premi especial el brasiler Caetano Veloso, que ha confirmat la seva actuació conjunta amb la cantant Teresa Cristina (28 d'abril).

“Aquest any el Guitar BCN és rodó. M'agrada definir-lo com una àgora grega, una plaça rodona on succeïen tots els esdeveniments importants de la ciutat”, va opinar Judith Llimós, la directora artística de l'esdeveniment.

El festival, que inclou grups catalans, guitarristes elèctrics i grups indie del panorama internacional, dona valor a carreres ja consolidades alhora que apropa nous talents al públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia