cultura

Música

Ricky Martin actuarà el 16 de maig al Palau Sant Jordi de Barcelona 

El cantant porto-riqueny Ricky Martin tornarà al maig als escenaris amb la seva gira One world tour, que recalarà el 16 de maig al Palau Sant Jordi de Barcelona. Segons ha informat la promotora Doctor Music, Martin actuarà el dissabte 13 de maig a la Corunya; diumenge 14 a Bilbao; dimarts 16 al Palau Sant Jordi de Barcelona; divendres 19 a la plaça de toros de València; dissabte 20 a l'Estadi La Cartoixa de Sevilla i dimarts 23 en el madrileny WiZink Center (Palacio dels Esports). 

Les entrades sortiran a la venda dijous que ve, 23 de febrer, a partir de les deu del matí. El grup convidat serà la banda juvenil CNCO, que presentarà el seu àlbum Primera cita

La gira de Ricky Martin, en la qual presenta el seu àlbum A quien quiera escuchar, va començar el 2015 a Nova Zelanda i ha fet parades a Mèxic, EUA, Canadà, Amèrica Llatina i Europa. 

El mes de setembre passat, el cantant va llançar el seu últim senzill, Vente pa'ca , en col·laboració amb Maluma, que ha copat els primers llocs de les llistes a Xile, Colòmbia, República Dominicana, Guatemala, Mèxic i Panamà i en una setmana va aconseguir 14 milions de reproduccions. Altres èxits com Come with me, She bangs, La mordidita, Tal vez, Livin' la vida loca, Pégate, Adiós, La bomba, Cup of life o Asignatura pendiente són part del repertori de la gira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia