cultura

GISELA

CANTANT

“Al concurs ‘Oh happy day' hi ha molt de talent”

“Les meves opinions al concurs són sempre de caire constructiu, mai enganyo; sempre he estat molt exigent amb mi mateixa en tots els aspectes del meu treball perquè soc molt competitiva”

“Tenim concursants que pel seu talent musical podrien estar fent un espectacle a qualsevol teatre, però el mercat no pot absorbir el que s'està fent”

Exigent.
Gisela, des de la seva aparició al concurs OT, no ha deixat de treballar i de ser molt exigent amb si mateixa. La cançó i el musical han estat des de llavors la seva companyia: la factoria Disney ha comptat amb ella per posar veu a alguns dels seus personatges i, entre altres premis, va ser guardonada a Viña del Mar. Ara, a més a més del seu treball televisiu, està portant el seu espectacle Gisela y el libro mágico per diverses ciutats. I encara té temps, des de Youtube amb el seu Giselavlog, per donar consells als seus 20.000 seguidors. A Twitter són 53.000 els que la segueixen, a més a més dels 67.000 instagramers que té. També se la pot trobar al canal Mtmad.
Soc una artista a qui li agrada posar-se a prova, per tenir experiència

Gisela és molt dolça però dura en el moment de jutjar els concursants d'Oh happy day. És la dona que marca els seus companys d'escena, Daniel Anglès i Peter Vives. El xou televisiu queda així ben compensat.

Com arriba a ser un dels membres del jurat d'‘Oh happy day'?
Exactament no ho sé, crec que hi va influir el fet que el retrobament dels concursants d'OT em va donar més visibilitat; també el fet de ser catalana i tenir una carrera musical i una trajectòria professional, a més a més de la meva serietat. Penso que tot plegat va fer que pensessin en mi per al jurat.
No deu ser fàcil el seu treball en aquest concurs, i més quan vostè sembla fer el paper de dolenta.
Més que dolenta, jo diria que soc exigent, en aquesta professió cal ser-ho. A mi m'hauria agradat que quan començava em diguessin què em calia fer per millorar. Les meves opinions al concurs són sempre de caire constructiu, mai enganyo, sempre he estat molt exigent amb mi mateixa en tots els aspectes del meu treball perquè soc molt competitiva. I quan al programa dono les meves opinions sempre ho faig sempre amb tota l'estima del món vers els concursants, és la meva manera de fer.
Quin és el perfil dels participants?
Els grups que han quedat han hagut de superar un càsting al qual es van presentar molts concursants. El valor de la feina i la vocació ja els tenen acreditats; uns tenen més talent que altres.A mi el que em molesta és la gent que no s'ho pren seriosament i es presenten al concurs com si això fos un esbarjo. Però, si en una actuació es veu que l'han preparada bé i amb interès i s'equivoquen, no passa res, això ens pot passar a tots, sempre podem tenir un mal dia en què la veu ens falli.
Creu que d'aquesta edició també sortirà algun grup amb possibilitats de triomf?
Tenim grups concursant que pel seu talent musical ja podrien estar fent un espectacle a qualsevol teatre. Hi ha molt de nivell, però el món de la música i el mercat, a hores d'ara, no poden absorbir tot el que s'està fent. Entre nosaltres, els membres del jurat, hem comentat que, si a Estats Units es fes un programa com aquest, molts dels grups que ara estan concursant hi tindrien un contracte damunt la taula. En aquest programa hi ha molt de talent.
A més d'aquesta feina televisiva, està preparant altres coses?
Amb la Mònica Pérez estem fent el guió d'una comèdia que dirigirà Joan Lluís Bozzo. Ara estem en la fase de creació, per tant no puc explicar gaire res, perquè les coses poden canviar. També, segurament, aquest estiu estaré al teatre de Mèrida amb La bella Helena, una obra del teatre clàssic, dirigida per Ricard Reguant. Amb la meva empresa faig teatre musical familiar, però si surten altres productes sempre els valoro, i si m'encaixen i els puc fer els faig. Soc una artista a qui li agrada posar-se a prova, fer coses diferents i així tenir experiència.
Encara té temps de ser present a les xarxes, fer claqué i muntar a cavall o ha hagut de deixar alguna cosa?
Només em queda fer el treball de les xarxes, perquè no hi ha més remei, perquè si no hi ets sembla que no ets enlloc. El claqué ja no tinc gaire temps de practicar-lo i el cavall ja fa anys que no el tinc, perquè és un esport de risc i hi ha contractes que no són compatibles amb l'equitació.
Ha posat veu a productes de la factoria Disney. Creu que l'haurien trucat si no hagués participat a ‘Operación Triunfo'?
No crec que haguessin dit res, aquell concurs em va donar una visibilitat que d'una altra manera no hauria tingut. Sembla que només treballa la gent que surt a la tele, però tampoc no és així, no es tracta d'estar sempre a la primera línia mediàtica. Jo he tingut la sort de no haver deixat de treballar ni un sol moment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia