cultura

Fimag i Espai Ter de Torroella consoliden estratègies de futur

Es treballa per reforçar la fira i convertir-la en un referent europeu

El projecte de l'Auditori Teatre Espai Ter i el Fimag, la Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, estrenyen lligams encara més forts amb el pla estratègic de l'equipament, que té la missió de contribuir al desenvolupament local a partir de dos grans eixos de treball: la cultura, lligada a la música i les arts escèniques, i la promoció del territori a partir de l'activitat firal i els congressos i els esdeveniments. En una trobada amb el director dels serveis territorials de Cultura a Girona, Francesc Ten, i el director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Xavier Díez, s'ha fet un repàs de la programació d'aquesta temporada i de les novetats engegades per l'Ajuntament.

En l'edició passada van participar 200 professionals acreditats, es van programar 125 actuacions, el 95% gratuïtes, i hi van passar prop de 20.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia