cultura

Sense factor sorpresa

Els abonats de Movistar Plus podran veure en directe un programa especial amb la transmissió de la gala, que condueix el presentador Jimmy Kimmel

L'impuls que s'ha donat a la presència afroamericana podria beneficiar ‘Moonlight'
Aquest any, en la categoria de millor director, no hi ha veterans amb una llarga filmografia

A casa nostra, l'única manera de poder veure en directe la gala dels Oscar –sense comptar webs per les quals es pugui veure en streaming a través d'internet– és ser abonat de Movistar Plus. Des de les 02.30 de la matinada, el canal Movistar Estrenos transmetrà en exclusiva la gala des del Dolby Theatre de Hollywood.

Raquel Sánchez Silva presenta des de Madrid el programa La noche de los Oscar, amb els comentaris de l'equip del programa Pool fiction i amb els periodistes Óscar Marañón i Toni García Ramón. Per la seva banda, Cristina Teva és l'encarregada de fer de corresponsal a Los Angeles i d'entrevistar les estrelles que passin per la catifa vermella. La prèvia de la gala arrencarà a les 23.30 a Movistar Estrenos i a #0, mentre que a partir de la 01.00 es podrà veure la catifa vermella.

El popular presentador i humorista Jimmy Kimmel s'estrena aquest any com a presentador de la gala dels Oscar. Kimmel ha passat per diversos programes de televisió i ara és conegut pel seu talk show Jimmy Kimmel Live!. Conegut per l'acidesa del seu sentit de l'humor, Kimmel va presentar la gala dels televisius Emmy el 2012 i el 2016, i ha fet cameos en diverses pel·lícules interpretant-se a si mateix.

Com ja es recorda en la pàgina anterior, La La Land parteix com a favorita indiscutible d'uns premis en què les sorpreses seran més aviat els guardons que no s'emporti aquest musical de Damien Chazelle.

En la categoria de millor pel·lícula, li podria fer la competència Moonlight, un film convertit en un dels fenòmens indie de la temporada que podria tenir a favor seu el fet d'haver guanyat el Globus d'Or a la millor pel·lícula dramàtica i l'impuls que s'ha donat aquest any a la presència afroamericana. Menys possibilitats tenen, a priori, La llegada, Manchester frente al mar, Lion, Fences, Figuras ocultas, Comanchería i Hasta el último hombre.

En aquesta edició, en la candidatura de millor director, no hi ha veterans amb una llarga trajectòria com a realitzador al darrere. Els joves Damien Chazelle (La La Land) i Barry Jenkins (Moonlight) són probablement els que estan més ben posicionats, i rivalitzen amb ells Kenneth Lonergan (Manchester frente al mar), Denis Villeneuve (La llegada) i Mel Gibson (Hasta el último hombre). Com a actor, Casey Affleck té moltes possibilitats de guanyar per Manchester frente al mar, però juguen en contra seu les acusacions d'assetjament sexual que ha rebut. I, com a actriu, els lloats treballs de Natalie Portman a Jackie i d'Isabelle Huppert a Elle posen en perill el possible Oscar per a Emma Stone per La La Land.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lluís Riera
Novel·lista

“Volia escriure un ‘thriller’ negre i cru ambientat a la Catalunya interior”

Barcelona
MÚSICA

Músics d’Els Pets, Umpah-Pah, Sopa de Cabra i Lax’n’Busto homenatjaran Marc Grau

barcelona
CRÒNICA

Lucia Fumero enamora a Vic amb el seu ‘Folklore’

art

Sala Dalmau, 45 anys i com el primer dia

barcelona
còmic

El Manga Barcelona celebra 30 edicions amb un cartell de Naoki Urasawa

barcelona
ÒPERA

Ollé aixeca l’òpera de Xostakóvitx com a ‘thriller’ per empoderar la dona

BARCELONA
música

Ramoncín i Marky Ramone actuaran a La Mirona, que obrirà el curs amb el segon Mirorock

salt
Cultura

Mor als 43 anys el DJ i productor musical barceloní Víctor Palomo

música

Les festes de la Mercè homenatjaran Zeleste amb un gran concert

barcelona