música

Acurada interpretació

L'Orquestra Athenea va oferir una vetllada dedicada a obres escrites en el segle XIX per tres grans compositors centreeuropeus, en les quals, sota el prisma d'obres de joventut, es retraten els inicis d'una producció artística admirable. En la primera part es va poder escoltar la Simfonia per a cordes núm. 1 en do major, de Felix Mendelssohn, i la Serenata per a 13 instruments de vent en mi bemoll major op. 7, de Richard Strauss. Les seccions de l'orquestra es van mostrar aquí compactes i amb un sentit ferm i acurat del treball, oferint una lectura transparent i fresca d'aquestes entranyables obres.

En la segona part, la formació gironina va oferir una bonica versió de la Simfonia núm. 2 en re major op. 36, de Ludwig van Beethoven. Dissabte es va poder veure el gran potencial que té el treball fet amb esforç i ofici, i el bon resultat que se'n pot treure. Caldria, doncs, que les institucions, més enllà de no deixar esvair aquests projectes, posessin tots els recursos necessaris perquè els joves músics gironins trobessin en l'Orquestra Athenea una porta oberta i seriosa a la seva formació.

Intèrprets: Orquestra Athenea Director: Lluís Caballeria Lloc i dia: Auditori de Girona, dissabte 28 de novembre


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.