cultura

cultura

L'IEI fa anys reobrint la biblioteca

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i la vicepresidenta de la Fundació Pau Casals i vídua del músic i compositor, Marta Casals Istomin, van presidir ahir l'acte oficial de reobertura de la biblioteca hemeroteca de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI), després d'un llarg període tancada al públic per les obres que s'hi han dut a terme. L'esdeveniment va servir per donat el tret de sortida als actes de celebració del 75è aniversari de la institució cultural lleidatana, una commemoració que s'allargarà fins al març del 2018. L'acte central tindrà lloc dissabte, coincidint amb els 75 anys de la constitució de l'IEI, quan s'oferirà un espectacle teatral i s'il·luminaran amb un muntatge de llums de colors les parets de l'edifici gòtic de l'antic Hospital de Santa Maria, seu de l'IEI.

Abans de l'acte de reobertura de la biblioteca, la Diputació de Lleida i la Fundació Pau Casals van signar un conveni de col·laboració entre les dues entitats que té per objectiu difondre i donar a conèixer la figura, l'obra i els valors d'aquest català universal entre els joves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia