cultura

Societat

Clara i Lydia Torrejón, amb Xarop Clown

Les dues cantants ofereixen avui un concert solidari a l'Auditori de Girona

Clara i Lydia Torrejón, dues de les veus gironines que van participar en l'últim disc de La Marató de TV3, tornen a trobar-se avui per una bona causa solidària: les dues cantants actuaran aquest vespre a la sala de cambra de l' Auditori de Girona (20 h, 12 euros), en un concert a benefici de Xarop Clown , pallassos d'hospital de Girona, que celebra el seu 10è aniversari com a entitat sense ànim de lucre que porta somriures als nens i nenes ingressats als centres hospitalaris.

Clara , nom artístic de la cantautora i periodista garrotxina Clara Sánchez-Castro, ha preparat per a l'ocasió un repertori especial en què combinarà cançons d'amor pròpies i alienes, acompanyada al piano per Marc Mas. A més dels temes del seu segon disc, moltClara –entre ells, Little warrior boy, dedicat a un nen que va lluitar amb valor contra el càncer–, Clara també estrenarà una havanera i una ranxera dedicada a Frida Kahlo.

La saltenca Lydia Torrejón interpretarà les cançons del seu primer disc, Mil batallas, amb una banda dirigida pel guitarrista Santi Fontclara. Entre altres sorpreses, Clara i Lydia Torrejón interpretaran conjuntament les seves dues cançons per a La Marató: Angie i Quan jo feia moure el món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia