Gandia rebrà l'Any Borja amb una festa a la Plaça del Prado

El departament de Polítiques Culturals de Gandia ha presentat la programació del darrer mes de l'any que posa èmfasi també en els més menuts

El departament de Polítiques Culturals de Gandia ha presentat la programació del mes de desembre on destaca la festa de cap d'any que tindrà lloc a la plaça del Prado. amb la que es donarà la benvinguda a l'Any Borja. i també la programació teatral dedicada al públic infantil.

La festa de Cap d'Any inclourà, apunta el departament, 3000 bosses raïm, regals i sorpreses per a les 1000 primeres persones que hi arriben, i la música de l'orquestra Platino. A la plaça s'instal·larà un rellotge per donar les campanades i també s'ha programat un castell de focs artificials que inaugurarà oficialment l'any del V Centenari del Naixement de Francesc de Borja.

D'altra banda, la programació cultural de desembre conté altres activitats de música, cinema, teatre i exposicions, entre d'altres. Pel que fa al públic infantil, el Teatre Serrano ha preparat, entre el dissabte 26 de desembre i el dilluns 4 de gener, una nova edició del Nadal Teatral: huit espectacles educatius, d'entreteniment, de màgia, de dansa i musicals dirigits als més menuts.

L''escenari del Serrano acollirà les actuacions del grup musical Macedònia, de la companyia dels Navegants amb Dibuixa'm un corder, del grup de dansa Nats Nuts amb Momentari i els grups de teatre Concultura (Pinotxo, un conte musical) i els gandians Pluja Teatre, amb el seu darrer espectacle Peter Pan Garcia. Ja al 2010, el circ arribarà al Serrano amb Ananda Dansa i el seu espectacle El circo de la mujer serpiente, i després, la màgia, amb Alberto Figueiredo. Tancaran el Nadal Teatral els madrilenys Yllana amb Zoo.

Entre els concerts programats per al públic adult, destaquen el de la Banda UAM Sant Francesc de Borja i l'Orfeó Borja així com l'homenatge de la San Francisco Big Band als Beatles. Entre els teatres, el Serrano acollirà l'obra Un dios salvaje de Trasgo Producciones amb Maribel Verdú, Aitana Sánchez-Gijón, Pere Ponce i Antonio Molero; Los 39 escalones, l'adaptació teatral de l'obra cinematogràfica d'Alfred Hithcock protagonitzada per Gabino Diego, Beatriz Rico, Diego Molero i Jorge de Juan; i El caso del espectador, un espectacle molt innovador.

A més, la programació es completa amb el cicle de conferències sobre l'Antic Egipte, de l'egiptòleg José Lull; la presentació del llibre dels 10 anys d'història del Grup de Danses Roís de Corella, titulat Amb los peus verds i escrit per Josep Enric Gonga; i les propostes cinematogràfiques i les exposicions de la Casa de la Cultura Marqués González de Quirós, l'Espai d'Art i la Sala Coll Alas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
42 edició de comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA
Cultura

Mor C.J Sansom, escriptor escocès de novel·les de suspens

art

L’entrada al Museu Picasso de Barcelona serà gratis tots els dijous, divendres i dissabtes al vespre

barcelona