Música

Música

Arts d'Estiu s'estrena amb els concerts internacionals

Als mítics The Blues Brothers Band, s'hi sumen Jarabe de Palo, Rosario i una actuació doble d'Els Amics de les Arts i Gossos, entre d'altres

Al canvi d'ubicació, s'hi afegeix l'inici del festival de Pineda una setmana més tard

El festival Arts d'Estiu de Pineda de Mar va presentar ahir el nou cartell d'una edició, la setena, que arriba carregada de novetats. Al canvi d'ubicació, que ja va avançar aquest diari, s'hi afegeix la primera actuació d'un grup internacional i l'inici dels concerts una setmana més tard del que és habitual. La programació arrencarà el 21 de juliol i hi haurà espectacle cada divendres fins al 25 d'agost, amb dues excepcions: el dimarts 15 i el dissabte 26 d'agost. Rosario, la petita del clan dels Flores, repeteix al municipi i en el festival després d'haver-hi actuat fa dos anys. Hi presenta el seu nou treball, Gloria a ti, el 21 de juliol. El cantant Ramon Mirabet portarà al nou escenari, ubicat al pàrquing del bingo i rebatejat com a Espai Arts d'Estiu, el seu tercer àlbum, Home is where the heart is, el 28 de juliol. La programació, eminentment musical, també experimentarà amb altres disciplines que en edicions anteriors han tingut bona acceptació. És el cas de l'humor, que arriba a través de Faemino i Cansado. El peculiar duet recordarà alguns dels seus gags més celebrats en l'espectacle ¡Quien tuvo retuvo!, el 4 d'agost. El dimarts dia 15 d'agost serà jornada de doble concert a càrrec de dues de les bandes catalanes amb més reconeixement. Dalt de l'escenari, actuaran Els Amics de les Arts i Gossos. Les dues formacions cantaran els temes dels seus treballs recents, Un estrany poder i Zènit, respectivament.

El 18 d'agost, en l'equador del festival, actuarà The Original Blues Brothers Band, la mítica banda de blues nord-americana formada pels actors John Belushi i Dan Aykroyd, amb temes clau del soul dels anys seixanta. L'il·lusionisme i la màgia de nivell també seran presents en el festival d'estiu de Pineda amb Jorge Blass el 25 d'agost. L'espectacle El arte de la magia interactua amb el públic amb propostes que inclouen aparicions, desaparicions i levitacions.

Arts d'Estiu tancarà el programa el dissabte 26 d'agost amb Jarabe de Palo, que farà estada a Pineda amb la gira 20 años. La banda capitanejada pel músic Pau Donés farà un repàs dels temes més representatius del grup com ara Depende, Grita i la recordada La flaca. En els sis anys d'història, el festival Arts d'Estiu ha programat un total de 54 espectacles i ha congregat més de 40.000 espectadors.

LA XIFRA

8
espectacles
integren aquest any el festival Arts d'Estiu de Pineda, que se celebrarà del 21 de juliol al 26 d'agost.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GUARDONS

Rosalía, Premi FAD per “elevar a la màxima expressió la idea d’artista total”

BARCELONA
EQUIPAMENTS

Barcelona aprova la llicència d’obres per a la futura Biblioteca Pública de l’Estat

barcelona
música

Chucho Valdés & Arturo Sandoval i Charles Lloyd, al Sea Jazz l’Estartit

l’estartit

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona