Música

Cinc concerts i una exposició de Rafel Bosch es podran veure al claustre de la Diputació

El Pati Cultural obre la seu de la Diputació al públic

La Diputació de Girona obre cada any el seu claustre als gironins i a tots els visitants de Temps de Flors, amb la programació musical i artística del Pati Cultural. En aquesta edició, el Pati Cultural ha programat un cicle de cinc concerts gratuïts, del 13 al 19 de maig, i durant tots els dies de Temps de Flors també es podrà veure al mateix claustre l'exposició Camins, del fotògraf gironí Rafel Bosch. Aquesta mostra ja es va inaugurar recentment al mateix recinte, i ara hi torna, abans de continuar el seu periple per les comarques gironines com a part del projecte Exposicions Itinerants de la Diputació de Girona. Rafel Bosch presenta vint-i-cinc imatges a l'entorn del concepte de Camins: rutes d'anada o de tornada, horitzons per descobrir o records del passat, projectes de futur o ocasions perdudes.

El cicle de concerts del Pati Cultural s'obrirà el dissabte 13 de maig amb l'actuació dels solistes de l'Orquestra de Girona (OdG), que interpretaran Seqüències amb Vladimir Kunça com a director i concertino. Com tots els concerts del cicle, començarà a les 7 de la tarda.

El dilluns 15 continuarà el cicle amb el concert del Cor Jove del Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona, sota la direcció de Pablo Larraz. El dimecres 17 actuarà al claustre Fusions Grup Vocal, de Palamós, que presentarà EnFusiona't, sota la direcció de Lourdes Valls. El dijous 18 participaran al Pati Cultural les bandes del Conservatori de la Diputació de Girona, sota la direcció de Lluís Caballeria i Dani Gallostra. Tancarà aquest cicle musical, el divendres 19 de maig, el Grup de Guitarres del Conservatori de la Diputació de Girona, dirigit per Roger Tapias.

El Pati Cultural és una bona iniciativa per posar a l'abast d'un públic nombrós el talent emergent de les noves fornades de músics que van sorgint del Conservatori, juntament amb altres formacions gironines, en aquest escenari tan cèntric dins del circuit de Temps de Flors.

Corals solidàries, a la basílica de Sant Feliu

El diumenge 14 de maig tindrà lloc el V Concert de Corals Solidari, per ajudar els malalts que fan el pelegrinatge a Lourdes, que tindrà lloc a la basílica de Sant Feliu (20 h), i estarà protagonitzat per la Coral Vergelitana i el Cor Maragall. Aquest concert està organitzat per l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes.

El Cor Maragall també oferirà un altre concert durant els dies de Temps de Flors. El dissabte 20 de maig, el cor dirigit per Sara Pujolràs cantarà a l'església del Carme, també a les 8 del vespre, com a part d'un intercanvi amb la Coral Betúlia de Badalona, creada la tardor de l'any 1996 a l'escola del mateix nom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles