Teatre

festival de comèdia

Humor a Sant Feliu de Guíxols

La tercera edició del Singlot, dirigit per Buenafuente, es farà a finals de juliol

Sant Feliu de Guíxols acull, per tercer any consecutiu, el Singlot, el festival de comèdia produït per El Terrat i The Project, que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de juliol. “L’esperit Sant Feliu és estar a gust amb calça curta –va comentar Andreu Buenafuente, director artístic del festival, durant la roda de premsa de presentació–. El Singlot és petit, però és un aspecte positiu, perquè les bones iniciatives s’han de mimar perquè agafin sentit.”

La programació està formada pels espectacles Zenit, dels Joglars, que són cap de cartell del festival; I Remember Mr.Bowie, un espectacle musical en honor al músic londinenc; Las mujeres sabias; White Rabbit Red Rabbit, la funció d’Andreu Buenafuente en què l’actor ha de llegir un text que no coneix; The Txandals amb el seu espectacle que rememora els anys vuitanta, i Paradise, de la companyia Nico & Sunset.

A més a més, hi haurà una actuació de Pepe Viyuela, que rebrà el premi Singlot d’Honor. El festival inclou jornades professionals perquè els nous talents presentin les seves propostes. “Aquest disseny és únic, ja que conviuen actors amb noves propostes i productors, i es veuen projectes que formaran part del proper Singlot”, va aclarir Buenafuente, que va voler destacar que el Singlot “no és un festival classista en la professió mateixa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.