Cultura

‘Latung La La’ evoca joc i sabors amb memòria

L’artista David Ymbernon es va enamorar del taronja perquè el seu nom correspon a un color i també a un objecte. Des de llavors, es vesteix de cuiner en totes les seves accions. Ara, amb el suport del xef Jordi Gabaldà (proposa cuina de mercat a Contrast) convida els espectadors a tastar sabors en què palpen la infància i el record amb les seves accions magnètiques. Les cites seran tots els dimarts a Meetings 23 (Sant Joaquim, 23) a partir de la setmana vinent. Xavi Lloses suma espai sonor en directe als plats de sensacions.

Latung La La i els 16 comensals planteja una acció a una vintena d’espectadors. Un d’ells farà d’amfitrió un cop el nomenin Latung La La, i els altres setze seran els seus comensals. Tot passa a la penombra i la condició de tots els plats és que les 21 degustacions (amb la beguda corresponent) siguin blanques o taronges i que corresponguin amb els moments dramatúrgics que es planteja al mig de la taula. L’acció és un tràveling constant d’elements (habitualment joguines) que transiten mentre els convidats enllesteixen els tastets. Assistir-hi de comensal costa 150 euros, un preu elevat però ben justificat per la cuina i el servei (fins a deu persones servint als convidats de Latung La La), del qual formen part els fills d’Elisabet Augé i Ymbernon, Dadà i Daida, que disfruten en aquest joc silenciós i d’alta sensibilitat dels seus pares des de la proposta Els domicilis de Latung La La.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.