Teatre

programació musical

Més de 40 espectacles per a la temporada de tardor de Lleida

La nova programació inclou els concerts de Blaumut, que presentarà el nou disc, i Dani Martín, de gira amb el seu treball ‘La montaña rusa’

Arriben a Ponent les obres de més èxit a Barcelona, com ‘Art’, ‘E.V.A’ i ‘In Memorian’

La programació unificada de l’Auditori, l’Escorxador i la Llotja per al segon semestre d’enguany portarà a Lleida les obres de teatre E.V.A., dirigida per Julio Manrique; In Memoriam (La Quinta del biberó), amb Lluís Pascual a la direcció, i Art, interpretada pels actors Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Les tres obres han estat un gran èxit de cartellera a Barcelona els darrers mesos. Pel que fa a la música, destaquen els concerts de Blaumut, Dani Martín i del Cor de Cambra de Weimar, i l’espectacle Dolce Vita del Mag Lari, a més d’activitats infantils i familiars. En total, fins a 42 espectacles en 56 representacions, segons la proposta dirigida per Llorenç Corbella, programador cultural de la Paeria.

S’han previst 20 concerts a l’auditori Enric Granados, cinc obres al teatre de l’Escorxador i 17 espectacles a la Llotja. L’oferta total per a totes les representacions és de 35.690 butaques, segons van dir ahir durant la presentació, amb l’alcalde Àngel Ros i el programador Corbella.

La T2, amb nova imatge gràfica i que dona continuïtat a la T1 del primer semestre, inclou també dos concerts en el marc de l’Any Granados, amb la clausura Gaziel i Picarol.

En aquesta T2 es mantenen les facilitats per accedir a les entrades i s’ha afegit un nou descompte per als joves (recollit en el pla municipal de joventut 2016-2020) amb una reducció del 50% en espectacles municipals. En el cas de l’Auditori, hi ha la possibilitat d’adquirir abonaments amb l’opció de personalitzar-lo, escollint els concerts que més interessin a un millor preu.

Altres espectacles que formen el programa són la dansa de Broda Bros & Brincaderia, que portaran Vibra. També es veurà la producció nacional de dansa L’estol, de Roser López Espinosa, i Many, de Thomas Noone Dance, i el Russian Classical Ballet, amb El Trencanous.

L’oferta de l’Auditori posa en relleu la bona salut musical a la ciutat, donant protagonisme a les formacions i produccions.

Pel que fa al balanç de la T1, s’ha tancat amb una mitjana d’assistència als tres equipaments del 60%. Els espectacles de més èxit i que van omplir van ser el concert de Sílvia Pérez Cruz, les actuacions del Tricicle i el xou del Mago Pop, que amb més representacions també haurien elevat la mitjana d’ocupació dels equipaments.

LA XIFRA

60
per cent d’ocupació
a la Llotja, l’Auditori i l’Escorxador en els espectacles programats el primer semestre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia