Teatre

festival de teatre

Ajut de 400.000 euros del govern a FiraTàrrega

El govern va autoritzar ahir que l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) concedeixi un ajut de 400.000 euros per finançar les despeses d’organització de la 37a edició de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega, que aquest any s’esdevindrà del 7 al 10 de setembre. FiraTàrrega és el mercat de les arts escèniques més important del sud d’Europa i la fira de l’Estat espanyol amb més entitats internacionals acreditades. A més, és capdavantera en l’organització de fires d’arts escèniques a l’Estat espanyol i és un referent en el camp de les arts escèniques, especialment en arts de carrer, visuals i de formats insòlits. Fira Tàrrega ofereix una selecció d’espectacles per tal de seduir el públic i estimular la compra i venda professionals.

La seva programació representa per a les companyies l’oportunitat de presentar les seves produccions davant d’una nombrosa presència de programadors nacionals i internacionals, ja que la fira és un gran aparador d’espectacles, on es combinen les diferents disciplines escèniques (teatre, dansa i circ), tant de teatre de carrer com de sala.

Més de 1.500 professionals s’acrediten en cada edició, dels quals el 15% són de fora de l’Estat. L’espai on es desenvolupa, la Llotja, acull més de 400 entitats inscrites i uns 70 estands concertats. També inclou múltiples activitats paral·leles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia