Art

La Casa de Cultura recrea els processos creatius de Joan Miró

Joan Miró (1893-1983) va anotar les seves reflexions en petits quaderns. A partir d’un d’ells, l’any 2015 la Fundació Joan Miró i Cuscusian*s van emprendre un procés de co-creació de propostes d’accions artístiques que va culminar amb la publicació Quadern 3615. Accions artístiques a partir de Joan Miró. Dos anys més tard, aquell projecte pren forma en una exposició que s’inaugura aquest dimecres a la Casa de Cultura de Girona (19 h).

Les instal·lacions que constitueixen aquesta mostra són lectures subjectives, no hi ha obres originals ni reproduccions més enllà d’algunes fotografies i textos: tot el material interactiu és el resultat d’un seguit de sessions de co-creació centrades en una anàlisi de les idees i dels processos de treball de Miró. Aquestes sessions varen tenir lloc els mesos d’abril i maig de 2017 a l’Espai taller de la Fundació Joan Miró de Barcelona.

Joan Miró. Apunts de taller convida doncs el visitant a l’acció, a experimentar i a fer descobertes a partir d’alguns processos creatius de l’artista. És, també, una immersió lúdica en el seu esperit lliure i inquiet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia