Cultura

festival musical

El No Surrender Festival espera 5.000 persones

El No Surrender Festival, que tindrà el camp de futbol de Vilanova de Bellpuig com a seu central de l’homenatge a Bruce Springsteen els dies 7 i 8 de juliol, preveu una assistència d’unes 5.000 persones. Entre les quals s’h inclouen els 1.001 músics que s’esperen per interpretar, tots alhora, la mítica cançó del Boss sota la direcció d’Antoni Tolmos.

“Hem venut entrades a la Corunya, Cadis, Almeria, Logronyo, Bilbao, Madrid o València, i això ens fa pensar que si ens ve gent de lluny creiem que també hi haurà una bona resposta de públic de les nostres contrades”, explica el promotor del festival, Josep Maria Pons.

Una de les darreres novetats del No Surrender Festival té a veure amb el transport, ja que l’empresa BusUp, una de les patrocinadores de l’esdeveniment, s’ha ofert a facilitar per només 1 euro els primers 50 viatges d’anada i tornada en autocar de Barcelona, a més de garantir tots els trasllats que es demanin des de la capital catalana.

L’acte central del festival serà el dissabte 8 de juliol a partir de dos quarts de vuit del vespre, quan es farà la gravació del videoclip oficial que volen fer arribar a l’artista, que també ha estat convidat a venir-hi. Per a la nit de divendres s’han programat diversos concerts, com ara el de Manel Fuentes & The Spring’s Team, una formació de tribut al Boss.

TONI CABERO
EMPRESARI D’ESPECTACLES

“A l’hora de treballar no hi ha clients petits ni grans”

“Amb l’arribada dels ajuntaments democràtics hi havia un desig de fer canvis en la forma de presentar les coses, i es va obrir una escletxa professional per la qual vam entrar”

“La realitat és que si et presentes a un lloc i la teva adreça és Via Augusta de Barcelona no és el mateix que si és el carrer Paer Casanovas de Lleida, no és el mateix”

Lleida
 

Rècord d’espectadors al Porta Ferrada

sant feliu de guíxols
 

Adeu a Jerry Lewis

Barcelona
 

Gota en la tempesta

Londres
 

Margot, a la recerca de les ‘Noches de gloria’, a Madrid

girona
 
Mirador

Sibarita de la cultura

 

Sidillà invita a conèixer el bosc com un receptari per llepar-s’hi els dits

Girona
 

Mor l’artista Nati Mistral

Barcelona
 
Crítica
cinema

Caricatura d’un geni