Música

Municipal

L’equip directiu de l’Emvic continua un any més en no presentar-se cap candidat

Sebastià Bardolet es manté al davant de l’Escola de Música i Conservatori de Vic

Mentrestant es farà el pla estratègic per obrir una nova convocatòria

El procés de selecció del nou director o directora de l’Escola de Música i Conservatori de Vic (Emvic) ha quedat desert, en no presentar-se cap candidatura. Per això, el patronat de la Fundació L’Atlàntida ha decidit prorrogar un any més l’equip directiu actual, liderat per Sebastià Bardolet.

Durant els pròxims dotze mesos, i d’acord amb el contracte programa de L’Atlàntida que es va aprovar, es definirà el pla estratègic de l’Emvic. Un cop aquest pla tingui llum verd, s’obrirà una altra convocatòria interna, com aquesta última. Segons informen des de L’Atlàntida, si es donés la circumstància que ningú es presentés altra vegada o bé que les candidatures no reunissin els requisits necessaris, el patronat redactaria unes bases diferents per a un altre perfil professional d’acord amb el nou pla estratègic. En aquest últim cas s’obriria una convocatòria de concurrència pública, a diferència d’ara, que s’ha fet mitjançant un concurs intern, al qual aspiraven equips. Amb un procés extern es podrien presentar persones a títol individual.

Des de L’Atlàntida han comentat que Sebastià Bardolet ja ha confirmat que accepta continuar al càrrec un any més, tot i que tenia pensat deixar-lo, motiu pel qual ja no es va presentar. El nomenament del nou director de l’Escola de Música i Conservatori de Vic –actualment amb prop de 1.200 alumnes– havia de fer-se efectiu a partir del 15 de juliol i avui se n’havia d’anunciar el nom.

La data màxima per presentar les candidatures era el 30 de maig. Els candidats havien de ser membres del claustre de professors de la xarxa de l’Emvic i tenir una trajectòria professional mínima de dos anys en docència musical al centre i cinc de docència en total. El mandat era per a dos anys i, un cop finalitzats, el director podia continuar en el càrrec durant un mandat de quatre anys més.

LA DATA

15.07.17
és el dia
que s’havia de fer efectiu el nomenament del nou director/a de l’Escola de Música i Conservatori de Vic

Vuit anys a la direcció de l’escola

Sebastià Bardolet Mayola ha estat vuit anys i mig a la direcció de l’Escola de Música i Conservatori de Vic, en diferents períodes: 1992-1996, 2002-2006 i el desembre passat va tornar a assumir el càrrec, substituint Montse Catllà –nomenada directora general de la Fundació L’Atlàntida–. A l’Emvic, Bardolet ara també és cap de departament de les Aules Associades i coordinador de l’Aula de Música Tradicional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia