Cinema

Un ‘thriller’ sobre la maternitat

‘Inside’, de Miguel Ángel Vivas, és una nova versió de la francesa ‘À l’intérieur’

La pel·lícula francesa de terror À l’intérieur (2007), de Julien Maury i Alexandre Bustillo, és la base d’Inside, un psychothriller dirigit per Miguel Ángel Vivas (Secuestrados, Extinction) i produït per Jaume Balagueró que va inaugurar el darrer Festival de Sitges. “M’encanta l’original i em semblava que es podia fer una versió més mainstream; no la considero un remake sinó una adaptació”, diu Vivas.

Inside és protagonitzada per una jove viuda embarassada (Rachel Nichols) assetjada per una dona que li vol prendre el seu fill (Laura Harring, protagonista del Mulholland Drive de David Lynch). “Totes les meves pel·lícules parlen de la llar i de la ruptura d’una família. Si a Extinction parlava de la paternitat, volia fer-ho de la maternitat, i la història era perfecta”, afirma el cineasta.

La intenció de Miguel Ángel Vivas amb Inside ha estat la de fer “un thriller trepidant que no deixés respirar el públic, unes muntanyes russes d’emocions. Des del minut deu tot és un clímax, un únic acte format per una sèrie de set pièces, cada una amb un estil visual diferent”. I no amaga els seus referents: “Hi ha dos directors que sempre seran molt presents en la meva obra, que són John Carpenter i Brian de Palma. I, ja que hi som, també Hitchcock.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia