cultura

Cultura

Savall, reclam per a La Massa de Vilassar de Dalt

Onze espectacles d’arts escèniques formen part de la temporada estable del teatre, que arrenca el 30 de setembre

Jordi Savall, una de les principals figures de la interpretació, recuperació i divulgació de la música antiga, serà un dels grans reclams per a la nova temporada estable d’arts escèniques del Teatre La Massa de Vilassar de Dalt. El músic actuarà el 8 d’octubre amb el seu treball Les voix humaines, en què explora la relació entre la viola de gamba i la veu humana. Aquest serà un dels 11 espectacles de teatre, música i dansa d’una temporada de tardor-hivern que arrencarà el 30 de setembre i que clourà l’1 de gener del 2018.

El tret de sortida de la programació serà pel teatre, a través de l’espectacle Paradise. Protagonitzat pels televisius Elisabet Casanovas, Adrian Grösser, Albert Baró, Artur Busquets i Albert Salazar, aquesta comèdia guanyadora del Singlot Festival 2016 i vista aquest hivern al Club Capitol de Barcelona explica tres històries de família, soledat i amor situades en un mateix espai, una habitació d’un prostíbul. La música també serà la protagonista del concert benèfic del 21 d’octubre. Els finalistes de l’última edició d’Oh happy day, Sound Six i Not Named, actuaran a La Massa en un concert contra el càncer. L’11 de novembre serà el torn de la Companyia Grappa Teatre, dirigida per Paco Mir, amb el seu espectacle Clochard. Clochard és la paraula francesa que defineix als rodamons que viuen als parcs urbans i que dormen sota dels ponts. És també el títol d’un muntatge que narra la història de les trobades entre dos personatges típics d’una gran ciutat, una descurada vagabunda i un meticulós executiu, enmig d’un espai tan neutral com un banc de qualsevol parc urbà. El teatre familiar tindrà com sempre un lloc destacat en la programació. Una nit amb el Mag Lari és el nom de l’espectacle que el mag català portarà a La Massa el 19 de novembre. El 3 de desembre serà la veterana companyia Chapertons qui s’instal·larà al teatre vilassarenc amb el seu espectacle Rodó 25 anys. I ja en plenes festes de Nadal, la companyia Marta Mas no faltarà a la seva cita amb Vilassar. Aquest cop amb el seu espectacle de dansa Amb ritme de Nadal. Tampoc faltarà la tradició dels Pastorets de Vilassar. El Ternal Teatre i el Casal Popular reinterpretaran aquesta obra amb dues funcions, el 26 i el 30 de desembre.

La Temporada de Clàssica, un dels eixos centrals

La Temporada de Clàssica serà un dels eixos de la programació estable de La Massa. Per tancar el mes d’octubre, el Festival Mozart inaugurarà el cicle. Amb Patrícia de No (flauta) i Gerard Claret (concertino-director), l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat interpretarà algunes de les millors obres del compositor de Salzburg. El 26 de novembre seran la violinista Kalina Macuta i el director Josep Ferré els qui encapçalaran el concert Festival Txaikovski. La primera part de la temporada de La Massa acabarà l’1 de gener del 2018 amb el ja tradicional Concert de Cap d’Any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA