Música

cicle de concerts

Cicle de piano, cambra i cant a Santa Cristina

El pianista Severin von Eckardstein obre avui el cicle de Concerts d’Aro

Severin von Eckardstein , un dels pianistes alemanys més importants de la seva generació, oferirà avui el primer dels tres concerts que tindran lloc aquesta setmana a l’església parroquial de Santa Cristina d’Aro, dins del cicle de piano, cambra i cant organitzat per l’entitat cultural Concerts d’Aro. Tots tres concerts començaran a les nou del vespre i seran gravats per Catalunya Música.

Severin von Eckardstein (Düsseldorf, 1978) interpretarà aquesta nit obres de Claude Debussy, Gabriel Dupont, Robert Schumann i Franz Liszt, de qui tocarà Ave Maria i Rapsodie espagnole. Dimecres tindrà lloc el segon concert, que serà protagonitzat pel Quartet Maig, una formació vocal masculina, fundada i dirigida per Blanca Martí, que presentarà un programa titulat Sacralitat i natura: de Palestrina a Pärt, amb obres de diversos autors de diferents èpoques i també cançons tradicionals africanes i americanes. El cicle es tancarà divendres amb el Quartet Cosmos , un jove però ja reconegut grup de corda que interpretarà obres de Haydn, Bartók, Webern i Mendelssohn. Avui i divendres les entrades costen 20 euros i dimecres, 10 euros. També hi ha un abonament per als tres concerts per 30 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia