Teatre

El Fitag posa en marxa una coproducció catalanopolonesa

Com cada any, el Fitag s’embarca en una aventura teatral d’àmbit internacional que consisteix a coproduir una obra i mostrar així el vessant més pedagògic i creatiu del festival. Els integrants del grup ja s’han començat a trobar per iniciar els assajos i donar forma a aquest singular espectacle, que serà gestual. Durant quinze dies, l’equip d’actors i actrius de nacionalitat polonesa i catalana es concentraran i crearan un vincle de cohesió i una atmosfera de convivència artística.

El títol escollit és Un barret de copa, una obra d’Eduardo de Filippo que serà conduïda per la dramaturga i pedagoga teatral Tatiana Malinowska. La comèdia, adaptada per Malinowska, serà representada per actors i actrius no professionals; en concret, quatre de procedència polonesa i nou de nacionalitat catalana. L’obra tracta sobre una família que estafa els homes que sol·liciten els serveis d’una prostituta, fins que un client ho canviarà tot i farà trontollar l’ambient d’aquesta família d’estafadors. L’obra es representarà els dies 30 i 31 d’agost i 1 i 2 de setembre al centre cultural La Mercè. El 27 d’agost es preestrenarà a La Cate de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia