Música

Cultura

Sis concerts gratuïts en l’Street Jazz Costa Brava

Prologarà el 23è Festival de Jazz Costa Brava, aquest cap de setmana a Palafrugell

El 23è Festival de Jazz Costa Brava de Palafrugell tindrà lloc del 12 al 15 d’octubre, però el cap de setmana vinent ja tindrà com a preàmbul una nova edició de l’Street Jazz Costa Brava, que inclourà sis concerts gratuïts, entre dissabte i diumenge, organitzats a la plaça Nova per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament. L’Street Jazz Costa Brava començarà dissabte a les 11.30 h amb l’actuació del guitarrista nord-americà Dave Mitchell i el saxofonista suec Fredrik Carlquist, i a les 13 h la música continuarà amb Chino & The Big Bet. A la tarda hi tindrà lloc un concert de la cantant i guitarrista Big Mama Montse amb l’harmònica de Víctor Puertas (18.30 h) i la jornada de dissabte es tancarà amb Koko Jean & The Tonics, amb la vocalista de The Excitements (20 h).

El diumenge 10 el jazz tornarà a ocupar la plaça amb Sinead Savage i el Hammond del trio Shu Shu (12 h), i com a cloenda tindrà lloc un homenatge a Louis Armstrong a càrrec dels Jazzcare All Stars, dirigits per Alain Guiu (20 h). Durant tot el cap de setmana es podrà veure al Teatre Municipal (TMP) l’exposició PaJazzfrugell, amb les fotos de la 22a edició del festival fetes per Sergio Sabini.

El cap de cartell de la 23a edició serà el cantant Myles Sanko, que actuarà el 14 d’octubre al TMP. El 12 d’octubre tindrà lloc al Fraternal el Jazz&Rouge, un maridatge entre jazz, (The Black Barbies) vins i tapes d’autor. Durant els pròxims quatre caps de setmana també s’han programat actuacions a diferents locals, dins de l’Off Jazz Festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic