Teatre

Teatre

El TNC trasllada el ‘Don Joan’ al Teatre Goya

David Selvas va estrenar Don Joan a la Sala Petita del TNC el març del 2016. Julio Manrique era el Don Joan seductor. Abans d’estrena, ja no quedaven entrades. Ara, la productora La Brutal trasllada aquest muntatge al Teatre Goya. És un fet insòlit però que ja s’ha produït amb altres peces, com ara Barcelona (de la Sala Gran del TNC al Goya); El curiós incident del gos a mitjanit (del Lliure al Poliorama), i, més enrere, el Mar i Cel del 2004 (del TNC al Victòria). Xavier Albertí, director artístic del TNC, celebra aquestes aliances que Josep Maria Pou (director del Goya) ha reivindicat com una col·laboració entre els teatres públics i els privats. Don Joan es representa des de dimarts fins al 22 d’octubre.

Aquest Don Joan té alguns canvis notables. Per començar amb les dimensions de l’escenari i l’augment de la proximitat amb el públic. També hi ha alguna substitució en els repartiments: Sandra Monclús substitueix Cristina Genebat i Jordi Collet, Xavier Ricard. El repartiment es completa amb Lluís Marco, Manel Sans, Anna Azcona, Javi Beltrán i Nausicaa Bonnín. Julio Manrique torna amb el seu Don Joan “narcisista i infantil”. David Selvas, el director, comenta que aquesta nova posada en escena es caracteritza per una “certa contundència i profunditat”, que l’elenc ja ha anat desenvolupant en els assajos, segons recull l’agència Europa Press. L’adaptació del clàssic de Molière presenta un personatge narcisista, que es resisteix a créixer, i denuncia la hipocresia de la societat. Per a Manrique, si fos viu avui, sortiria als programes del cor i assistiria a festes i programes televisius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia