Cinema

“La bellesa dura cinc minuts”

El tercer dels premis Donostia que es concedeixen en aquesta edició del Festival de Sant Sebastià ha estat per a l’actriu italiana Monica Bellucci, que el va recollir ahir en una gala al Velódromo. Bellucci es va referir al guardó com “no només un elogi per a l’ego, sinó com un acte d’amor. Les persones necessitem comunicar-nos les unes amb les altres i la meva feina és una manera de comunicar. També m’ajuda a conèixer-me a mi mateixa a través de les decisions que prenc i de la meva relació amb els directors”.

L’espectacular i madura bellesa de la protagonista d’Irreversible sembla condemnar-la a respondre sempre a preguntes sobre la seva condició de sex symbol, però “sempre responc el mateix”, diu: “La bellesa dura cinc minuts, si al darrere no hi ha res més marxa. Ara tinc 53 anys i segueixo treballant, així que imagino que no és només per la bellesa.” Per a Bellucci, la visibilitat de les dones en edat madura “està canviant, sentim més respecte cap a nosaltres mateixes i això fa que siguem més respectades”.

Monica Bellucci va recordar alguns dels títols importants en la seva carrera, com ara Malèna, de Giuseppe Tornatore, “una pel·lícula italiana que em va permetre viatjar per tot el món”. També La última tentación de Cristo, de Martin Scorsese, o la saga Matrix. “Però també he fet pel·lícules que no han tingut gens d’èxit o que ni tan sols s’han arribat a estrenar, i que en canvi personalment han suposat una gran experiència”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.