Teatre

Teatre

El Mag Lari obrirà el cicle de teatre de Tàrrega

Durant la temporada s’hi podran veure nou muntatges

Tàrrega aixeca el teló de la temporada estable de teatre el 7 d’octubre amb l’espectacle Dolce vita, la nova producció de l’il·lusionista Mag Lari. El showman resident a Tàrrega oferirà una combinació de màgia i humor inspirant-se en el clàssic italià de Fellini. Fins al 3 de febrer pel Teatre Ateneu desfilaran èxits com la comèdia Art, de Yasmina Reza, amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva; E.V.A, en què Julio Manrique dirigeix les T de Teatre, que celebren 25 anys de trajectòria, o L’electe, la sàtira política que interpreten Roger Coma i Abel Folk.

Del País Valencià l’Ateneu rebrà la visita de Hamlet canalla, interpretat per Ximo Solano i Josep Manel Casany. Una peça que desconstrueix el mite teatral del clàssic de Shakespeare. Ahora todo es noche és el muntatge que portarà la companyia andalusa La Zaranda, considerada una de les últimes companyies de culte de l’Estat. En aquest muntatge s’hi troben el simbolisme poètic i el compromís social. També amb voluntat de conscienciar el públic, en aquest cas sobre la preservació ecològica dels oceans, la companyia de dansa contemporània de Camille Hanson aterrarà a la ciutat amb The sacrifice of giants.

La companyia MeriYanes Produccions explorarà nous llenguatges teatrals amb Ventura, una proposta de proximitat que es podrà veure a les sales nobles del Museu Comarcal.

El cicle també reserva una cita per al projecte innovador InCursió Social, treball creatiu d’arts escèniques per part de col·lectius amb risc d’exclusió social.

La Temporada de Teatre s’acull per primer cop al programa Apropa Cultura, que promou l’accés a la programació cultural per als col·lectius en risc d’exclusió social, que a través d’entitats socials gaudiran d’una tarifa reduïda. El públic disposarà de diferents tipus d’abonaments.

La Fundació La Xarxa aportarà fins al 4 de març sis muntatges de teatre infantil i el Grup de Teatre BAT de Tàrrega oferirà tres obres.

Un altre dels atractius del cicle seran les activitats paral·leles, com ara un taller de màgia, xerrades o una classe magistral de dansa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia