Teatre

Cultura

Desè festival de màgia, que hi afegeix la hipnosi

Lleida Tardor Màgica arriba a la desena edició amb dos espectacles d’alt nivell. Divendres l’espectacle El Combate Final permetrà incorporar per primera vegada al festival la hipnosi. Així, Jordi Ruiz i el mag Adriaco es retran en un duel a les 20.00 hores al Teatre Municipal de l’Escorxador. Dissabte, el mag Lari prendrà el protagonisme amb el seu espectacle Dolce Vita, que representarà a la Llotja.

La tinenta d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, va presentar dilluns aquesta desena edició del festival Lleida Tardor Màgica amb Joan Juncosa, Àlex Cabré i Adrià Codina, que són els representants de l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL), entitat organitzadora de l’esdeveniment cultural.

La regidora Parra va felicitar l’entitat per aquests deu anys i va remarcar que el festival atansa la màgia a la ciutadania, alhora que la convida a aprendre’n i a deixar-se sorprendre per aquest “món màgic”.

Els organitzadors van voler destacar la dècada d’existència de Lleida Tardor Màgica i van dir que l’any que ve celebraran els 10 + 1 anys juntament amb els 20 anys de l’associació AMIL.

El festival de màgia de Lleida es durà a terme divendres a l’Escorxador i dissabte a la Llotja i a més de les actuacions inclourà tallers de màgia per a infants, sessions familiars i un petit mercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia