cultura

El GEiEG i el CASC ofereixen un curs d’arqueologia subaquàtica

El GEiEG ja té a punt la programació cultural d’hivern. Destaca novament la proposta que fa juntament amb el Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC), en la qual, com a novetat, hi haurà la possibilitat que els adults hi participin. Els cursos tindran lloc aquest dissabte i el 20 de gener per a nens de 6 a 14 anys (gratuït per als socis; 6,5 euros per als no socis) i els dissabtes 25 de novembre i 27 de gener per a adults (que faran un bateig d’immersió, gratuït, i 8 euros per als no socis).

Un curs pràctic de fotografia esportiva, a càrrec de Juanjo Valero, i una sessió informativa de “com aprofitar els recursos lingüístics a la xarxa”, a càrrec dels tècnics del Centre de Normalització Lingüística, són les propostes que presenta el GEiEG pels mesos de novembre, desembre i gener, tant per a socis com per a no socis de l’entitat social, esportiva i cultural de Girona. Pel que fa al primer taller, val 60 euros i hi ha la possibilitat de fer-lo en sessions de divendres (17 i 24 de novembre i 1 de desembre) o dissabtes (18 i 25 de novembre i 2 de desembre) (60 euros). El segon, ofert pel CNL, es portarà a terme el 22 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia