Música

Cultura

El festival Neu! s’amplia a tres dies, en tres espais diferents

La jornada central tindrà lloc a La Mirona el 20 de gener, amb Núria Graham, Mazoni, Mourn, Holy Bouncer, Marta Pérez, Lu Rois i Miau Miau, que es reunirà per un sol dia

El Neu!, el Festival no internacional de música i altres arts, donarà un pas decisiu en la seva quarta edició i ampliarà el seu calendari d’un a tres dies, amb activitats en tres espais diferents de Salt i Girona, entre el 19 i el 21 de gener del 2018.

La jornada central del festival continuarà tenint lloc a La Mirona, concretament el dissabte 20 de gener (18.30 h, 14 i 18 euros), amb un gran cartell que inclourà les actuacions de Núria Graham, Mazoni, Mourn, Holy Bouncer, Marta Pérez, Lu Rois, els reincidents Caballo Ganador (Dj Set) i el grup gironí Miau Miau, que es tornarà a reunir per un sol dia, vuit anys després de la seva separació.

A més, aquesta quarta edició del Neu! s’obrirà el dia anterior, el divendres 19 de gener, amb un concert aperitiu de l’inclassificable duet Véase Pág. 57, al Yeah! Indie Club (23 h, 5 euros). En aquest concert, el grup format per Isma Messaoudi i Javi Martín presentarà el seu primer disc, reforçat amb els mateixos músics que van participar a la gravació, Toni Molina a la bateria i Jordi Ruiz Popi al baix.

‘Ultrashow’ a La Planeta

I per tancar el Neu! s’ha programat a La Planeta l’Ultrashow de Miguel Noguera , el diumenge 21 de gener (18 h, 8 i 10 euros). Ultrashow es presenta com “un monòleg amb passatges improvisats i bifurcacions inesperades, a cavall entre la confèrencia i la peça teatral”. El canari Miguel Noguera (1979) és humorista, dibuixant, cantant i escriptor, i ha presentat el seu Ultrashow, on també projecta les seves creacions com a dibuixant, tant en sales de teatre independent com en festivals i museus. Noguera també és autor de diversos llibres.

Tornant a la programació del 20 de gener a La Mirona, la cantant Lu Rois obrirà la vetllada sola amb el seu piano, i també hi actuarà en solitari Mazoni, amb una proposta no habitual. Sí que hi actuaran amb les seves respectives bandes la vigatana Núria Graham i la cassanenca Marta Pérez, i també es podran veure al Neu! dues bandes tan joves com plenes de força i talent, els maresmencs Mourn i els barcelonins i psicodèlics Holy Bouncer, que van debutar l’any passat amb Hippie Girl Lover. Miau Miau hi actuarà amb la seva formació clàssica: Daniel Gon (veu), Tom Hagan (guitarra), Marc Zamora (baix), Robert Hernández (percussió), Òscar Martínez (bateria) i Xebi SF (sintetitzador). En total, seran nou hores de festival, també amb la participació d’artistes plàstics i altres al·licients.

El Neu! ha renovat el seu web ( neuhome.org ) amb la intenció de convertir-se en una plataforma per promoure activitats de cultura i música alternativa durant tot l’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia