Música

Un espectacle uneix els fills dels grans de l’òpera a Reus

El 13 de desembre, Montserrat Martí, Cecilia Lavilla i Plácido Domingo júnior estrenaran gira al Teatre Fortuny

‘Hijos de la ópera’ forma part de la programació de la capitalitat cultural

El Teatre Fortuny de Reus serà l’escenari, el dimecres 13 de desembre, de l’estrena de la gira Hijos de la ópera, que inclourà l’actuació de Montserrat Martí (filla de Montserrat Caballé), Cecilia Lavilla (filla de Teresa Berganza) i Plácido Domingo júnior (fill de Plácido Domingo). Es tracta d’un espectacle amb tres protagonistes que han marcat un abans un després en la història de la música lírica i de l’òpera.

Repertori variat

Els assistents al teatre reusenc podran escoltar un repertori líric, amb peces d’òpera, sarsuela, musicals de Broadway, boleros i nadales. Així mateix, els tres intèrprets, Martí, Lavilla i Domingo, seran acompanyats a l’escenari per la soprano Amanecer Sierra, el baríton Luis Santana i Antonio López al piano.

El director artístic de l’empresa Corso Iniciativas, el tenor Carles Ivan Borràs, va explicar ahir que la decisió d’estrenar l’espectacle a la capital del Baix Camp s’ha basat en diversos motius, entre els quals destaca la primera actuació professional de Montserrat Caballé sobre l’escenari del Fortuny l’any 1955 i el debut del mateix Borràs als 22 anys, també a l’escenari de l’històric teatre reusenc.

“Vull deixar clar que no serà només òpera, sinó que s’oferirà un espectacle líric amb un repertori molt variat i la gent s’ho passarà molt bé”, va comentar el músic durant la presentació de l’actuació.

Les entrades per al concert del Fortuny ja es troben a la venda al públic i es poden adquirir directament al web del teatre i també a les seves taquilles i al web de Corso Iniciatives. El cost de les entrades d’aquest espectacle és de 45, 30 i 15 euros respectivament.

LA XIFRA

3
són els fills
de grans intèrprets de la música lírica i l’òpera que participen en aquest espectacle a Reus.

De la capital del Baix Camp a la resta d’Europa

Hijos de la ópera, promogut per l’empresa Corso Iniciativas, es representarà a Reus, a les nou de la nit, amb motiu de la capitalitat cultural abans de marxar cap a Barcelona, a l’auditori Axa, el dia després. Posteriorment, està previst que la gira viatgi a Madrid, Bilbao, València i Sevilla, i que es desplaci més endavant a ciutats com ara París, Viena, Londres, Moscou, Sant Petersburg i Berlín. Els promotors treballen actualment perquè l’espectacle es pugui veure també a Àsia i Sud-amèrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia