Música

concert d'homenatge

Homenatgen Enric Àguila amb un sopar concert

El 5 de desembre hi actuaran Bit Shadow, The Hound Dogs, Pacífic i Superfluid

L’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 ( AAMA60 ) ha organitzat un sopar concert per homenatjar el que va ser el seu president, Enric Àguila, que va morir el 18 de novembre del 2016. L’acte tindrà lloc el dimarts 5 de desembre al S’Agaró Hotel i inclourà les actuacions musicals dels grups Bit Shadow, de Girona; The Hound Dogs, de Sant Feliu de Guíxols; Pacífic Orq., de Granollers, i Superfluid, de Roses. Per assistir al sopar –30 euros per als socis, 35 per als no socis–, cal fer reserva prèvia abans de l’1 de desembre (972 32 12 09).

‘Somnàmbuls dels 60’

El president i el secretari de l’AAMA60, Alfons Hereu i Jaume Garcia, respectivament, estan portant a terme des de fa unes setmanes un programa dedicat a la música dels anys seixanta, els dijous a Ràdio Sant Feliu (20 h), que es titula Somnàmbuls dels 60, fent referència a Sleep Walk, un dels temes favorits d’Àguila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia