Art

Polèmica per l'art de la franja

La CUP se suma a una convocatòria a les xarxes per “fer un cafè” dilluns al matí davant del Museu de Lleida

El cartell anima a quedar davant de l’equipament a les 7:30 del matí

La CUP s’ha sumat a una convocatòria a les xarxes que anima a quedar dilluns a les 7:30 del matí davant del Museu de Lleida amb l’excusa de “fer un cafè”. El cartell, que té de fons la foto de l’equipament museístic lleidatà, l’ha compartit el compte oficial del partit a Twitter i també l’han retuitat els Comitès de Defensa de la República de Lleida.

De moment, és l’única acció que s’ha difós davant l’imminent trasllat a l’Aragó de les 44 obres del monestir de Sixena que són al Museu de Lleida, una operació prevista justament per dilluns al matí. La Plataforma d’Entitats Culturals de Lleida no ha fet cap convocatòria tot i que el seu portaveu, Xavier Quinquillà, va assegurar aquest divendres que que si es materialitza el trasllat “la gent es mourà per expressar de forma cívica, pacífica i respectuosa el seu clam de denúncia”.

Cal recordar també que la candidata de la CUP per Ponent, l’Alt Prineu i Aran, Mireia Boya , va dir que espera que quan es presenti la Guàrdia Civil al Museu de Lleida per emportar-se les obres de Sixena la gent el defensi com van fer amb els col·legis electorals l’1-O.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia