Lletres

successos

novetat editorial

Presenten a El Punt Avui el llibre ‘Terra de crims’

La periodista Tura Soler escriu un dels deu relats de gènere negre del llibre

Edicions Xandri presenta avui (20 h), a la sala d’actes del diari El Punt Avui de Girona, Terra de crims, una antologia de relats de gènere negre en el qual s’ha invitat a participar una desena d’autors representatius de diferents comarques catalanes. El plantejament s’inspira en l’èxit d’un llibre anterior de la mateixa editorial, Els crims nostrats, però amb una representació comarcal més àmplia. Cada autor ha acceptat el repte d’escriure adoptant com a pretext narratiu una expressió o símbol característics de la cultura catalana que l’editorial els va assignar per sorteig, des del caganer i la castanyada a l’ela geminada, la rumba o un partit Barça-Madrid.

Les comarques gironines hi són representades per la periodista de successos d’El Punt Avui Tura Soler (Santa Pau, 1963), a qui l’atzar va assignar el motiu de l’enxaneta, desconeixent l’aversió que sent pel món casteller. “Me n’he venjat i l’he convertit en un assassí en sèrie”, explica amb un somriure pervers. Per al conte, la seva primera incursió en la narrativa de ficció, s’ha inspirat en el cas irresolt de la noia que van trobar penjada d’un arbre a Portbou el 1990 i per a la qual, lluny de la sordidesa, ha imaginat una història romàntica que en algun moment es torça. Tura Soler serà avui a l’acte de presentació de Terra de crims a la seu d’El Punt Avui de Girona, que conduirà el director del diari, Jordi Grau, i al qual també assistiran dos dels altres autors del llibre: Ignasi Bea, regidor de la CUP-PC de Sant Cugat, i Joan Ramon Armadàs, que n’és alhora l’editor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia