Música

Jack Johnson i Pablo Alborán, a Porta Ferrada

El segon Electronic Sunset clourà el festival el 18 d’agost, amb Luciano

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat els primers noms de la seva 56a edició, que tindrà lloc entre el 13 de juliol i el 18 d’agost. De fet, s’han avançat les actuacions d’aquestes dues dates que, per tant, obriran i tancaran el festival: el cantautor nord-americà Jack Johnson inaugurarà la Porta Ferrada a l’Espai Port, per presentar en exclusiva a Catalunya el seu últim disc, All the light above it too , i al mateix recinte tancarà la 56a Porta Ferrada la segona edició de l’Electronic Sunset, la nit coorganitzada amb Electrona, que tindrà el suís Luciano com a discjòquei estel·lar.

El festival també ha anunciat l’actuació del cantant andalús Pablo Alborán, el 7 d’agost a l’Espai Port, dins la seva gira Prometo. D’aquest concert ja s’han venut més de 2.000 entrades (de 48 a 70 euros) en una setmana. Les entrades de Jack Johnson (a partir de 43 euros) i l’Electronic Sunset es posen avui a la venda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia