Música

música

novetat discogràfica

Jarabe de Palo ofereix un concert a favor d’Oncolliga

Presentarà demà a l’Auditori de Girona (21 h) el seu nou disc, ‘50 palos’, en el qual recull 21 de les cançons més conegudes de la formació de Pau Donés

Jarabe de Palo presentarà demà, a les nou de la nit, a l’Auditori de Girona el seu nou disc, 50 palos, en un concert solidari a favor de la Fundació Oncolliga Girona. El nou disc recull 21 de les cançons més conegudes de la banda liderada per Pau Donés. La gira de presentació d’aquest nou treball suposa la tornada als escenaris de Jarabe de Palo després de dos anys d’aturada a causa dels problemes de salut del cantant i líder de la banda.

La gira va començar a l’abril i durant aquests mesos la banda ha visitat diverses ciutats de l’Estat i ha actuat també als Estats Units, Itàlia i Llatinoamèrica. El 29 de desembre arribarà a Girona, on part del taquillatge es destinarà a la Fundació Oncolliga Girona, entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer de les comarques gironines i les seves famílies.

Les entrades es poden adquirir a través del web de l’Auditori, amb un descompte del 15% per a tots aquells que introdueixin el codi promocional creat per als amics de l’Oncolliga (perunabonacausa17).

Vint anys de cançons

50 palos comprèn 21 de les seves cançons més conegudes. Vint anys de cançons recollides en un doble CD, un resum de la carrera artística d’una de les bandes de referència del rock llatí internacional.

El disc té poc de rock, però sí que recull l’essència de moltes de les seves cançons més populars, que ja formen part de la banda sonora de molts de nosaltres. L’agrupació de rock i pop rock Jarabe de Palo es va formar el 1996 i es va donar a conèixer amb el tema d’èxit La Flaca, que va formar part del seu primer àlbum i al qual va donar el títol. La banda està integrada pel seu líder i vocalista Pau Donés, a més d’Àlex Tenas, Jimmy Jenks, Jaime de Burgos, Jordi Vericat i David Muñoz.

LA DATA

1996
és l’any en què Jarabe de Palo es va donar a conèixer amb la publicació de l’àlbum ‘La Flaca’.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA