Música

Cultura

Eli Paperboy Reed i Marky Ramone, caps de cartell de l’In-Somni

Zoo i Joana Serrat també actuaran en el festival, que portarà a Girona la millor música independent del 7 al 10 de juny

El festival In-Somni de Girona ha donat a conèixer els primers noms confirmats de la seva quinzena edició. L’esdeveniment es farà del 7 al 10 de juny i inclourà noms coneguts de l’escena independent nacional i internacional. Un dels destacats és el nord-americà Eli Paperboy Reed. El de Boston presentarà un nou àlbum, Eli & The True Lovers, en el qual continua apostant per la barreja de música soul, pop i r&b. També dels Estats Units arribarà a Girona el grup Marky Ramone.

Dos noms més confirmats són Hellolisa, de la Catalunya del Nord, i la banda Goualamas’k, de Besiers. Les primeres confirmacions de l’In-somni les tanquen Zoo i Joana Serrat. La banda valenciana, que torna a Girona, on van rebre el premi Cerverí a la millor cançó del 2017 per La mestra, ha tingut Def Con Dos i Annie Garcés com a col·laboradors del nou àlbum. Pel que fa a la catalana, presentarà el seu nou treball, Dripping Springs.

L’ In-Somni anunciarà aviat més noms de la quinzena edició i els organitzadors han posat a la venda 150 abonaments a 25 euros, cadascun com a oferta de llançament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia