cultura

programació de teatre

L’Espai Ter ha programat 35 espectacles

La nova temporada porta teatre i música de primer nivell

Maika Makovski actuarà en el Festival Ítaca 2018

L’Auditori Teatre Espai Ter va presentar ahir la programació estable del primer semestre del 2018, que pràcticament duplica el nombre de propostes de teatre, música i arts escèniques, en relació amb l’any passat. En concret, s’han programat 35 espectacles, tots de primer nivell, amb l’objectiu d’avançar en la consolidació d’una programació que porti al Baix Ter el millor de la cultura al nostre país. Una programació, amb múltiples mirades, amb l’ingredient comú de convertir en una experiència cultural l’estada a l’Espai Ter.

El teatre professional, la música clàssica, la cobla, les noves tendències musicals, la màgia i les propostes educatives tornaran a protagonitzar una atractiva programació, que s’obrirà el 4 de febrer amb l’obra d’èxit Paraules encadenades, de Jordi Galceran, amb direcció de Sergi Belbel.

En l’apartat musical, destaca la incorporació d’un concert del Black Music Festival, que portarà a Torroella Shirley Davis & The Silverbacks (2 de març). En el marc de les XIII Trobades de Música Mediterrània, i amb la col·laboració del Museu de la Mediterrània, Clara Peya presentarà el seu treball Oceanes (14 d’abril), un homenatge a les dones de la Mediterrània. Mazoni tornarà a actuar amb l’Istanbul Ensemble (21 d’abril) i l’Escola de Música Moderna de Girona estrenarà el seu celebrat musical A bit of Broadway (13 de maig). I un any més, el Festival Ítaca aterrarà a l’Espai Ter, aquest any amb la compositora i actriu Maika Makovski & Brossa Quartet Corda (16 de juny).

A més d’una gran oferta de música clàssica, de la programació destaquen els concerts de les grans orquestres Maravella (4 de març) i Selvatana (25 de març), així com de la Cobla Sant Jordi, en aquest cas en un homenatge al mestre Viladesau (10 de març). La Cobla Bisbal Jove, per la seva part, estrenarà l’espectacle familiar Sshht!! (19 de maig), amb el qual reivindicarà la cobla com la big band catalana.

Pel que fa a la programació teatral, arribaran obres com ara Tortugues, de Clàudia Cedó; Wohnwagen, de Rémi Pradère, i Adossats, de Ramon Madaula.

El nou cicle continua apostant per una política de preus que faci més assequibles els espectacles. Aquest any es tornarà a activar l’Abonament T5, que permet escollir cinc espectacles d’una llista de deu per només 50 euros; i el Paquet Orquestres, que fomenta la compra dels dos concerts del Cicle de Grans Orquestres per només 20 euros. L’objectiu és poder continuar creixent en nombre d’espectadors, com ha passat en les darreres edicions. L’equipament va tancar el 2017 amb 117 activitats, un 54% més que el 2016, i 56.000 usuaris, prop de 4.000 més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic