Cultura

Comunicació

‘Sàpiens’ es rellança amb un nou disseny

Sàpiens canvia de disseny i es rellança a partir del número d’aquest febrer, que s’obre amb un reportatge destacat de Frederic Porta i Ramon Usall sobre el president del Real Madrid Antonio Ortega, un militar republicà que fou afusellat pel franquisme i que el club amaga.

Sàpiens arriba amb un nou disseny i molts canvis pel que fa a recursos narratius i temàtics. La revista vol continuar apostant per la investigació històrica, però, a partir d’ara, el seu disseny tindrà molt més protagonisme, donant un valor afegit al contingut, generant petites sorpreses estètiques i fent la informació més accessible i la lectura més àgil.

“La revista estarà dividida en tres parts: Brúixola, Reportatges i Viure. La Brúixola és l’apartat més connectat amb temes d’actualitat i és aquí on apareixeran la majoria de les noves temàtiques que s’han incorporat: des de la geopolítica al canvi climàtic i la medicina, passant pel patrimoni històric, l’economia, el turisme, els avenços tecnològics i la indústria cultural”, explica la seva directora, Clàudia Pujol.

Sàpiens continuarà treballant reportatges pròpiament d’història però d’ara en endavant hi haurà més infografies, xifres, curiositats i nous recursos narratius, com ara els còmics o els reportatges gràfics i cada reportatge tindrà el seu disseny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.