Música

MÚSICA

Neix Coordenades

El nou festival de la Bisbal d’Empordà reunirà, el 16 de juny, Macaco, La Pegatina, Buhos, Ramon Mirabet i Itaca Band, amb l’objectiu d’aplegar 10.000 espectadors

A l’esplanada de l’antic camp de futbol, també hi actuaran els locals Pau Blanc i Medusa Box

Macaco, La Pegatina, Buhos, Ramon Mirabet i Itaca Band actuaran el dissabte 16 de juny a la Bisbal d’Empordà, dins la primera edició de Coordenades Empordà Summer Music Festival, que es va presentar ahir a la biblioteca municipal de la capital baix-empordanesa, en un acte presentat per la periodista Carolina Ferré. El nou festival Coordenades està organitzat per l’empresa Promoció d’Esdeveniments Quatrevents amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal, i tindrà lloc a l’esplanada de l’antic camp de futbol, on s’han programat dotze hores de música, repartides entre dos escenaris –el gran (12 x 10 metres) per als grups principals i el petit (10 x 8) per als locals– que no obligaran el públic a moure’s del seu lloc per seguir tots els concerts. A més dels grups ja citats, també hi actuaran els bisbalencs Medusa Box i Pau Blanc, i els discjòqueis Carles Pérez (Flaixbac) i Kharloss Selektah. Les entrades ja estan a la venda per mitjà de Codetickets i les primeres 1.000 localitats tenen un preu reduït de 26 euros, amb les despeses de gestió incloses. Després costaran 31 euros fins al 30 d’abril i, a partir d’aquella data, el preu serà de 36 euros. Els menors de 4 a 12 anys paguen 7 euros.

El festival Coordenades neix “amb la vocació de ser un festival de referència i un punt de trobada entre bandes consolidades i talent emergent”. A més de la música, que és òbviament el principal reclam del festival, hi haurà també una àmplia zona gastronòmica on el públic podrà relaxar-se i menjar o beure alguna cosa, amb una zona de tapes, una de dips o naxos, una de pizzes, una d’entrepans freds i calents, i una de dolços. L’oferta gastronòmica estarà basada en els productes locals i de proximitat. També s’habilitarà un espai de descans i una àrea de jocs infantils, adreçada a les famílies que hi vagin amb mainada.

La Pegatina presentarà a Coordenades el seu disc, Ahora o nunca, que es publicarà el 6 d’abril i del qual s’han avançat dos temes: La tempestad, amb la col·laboració d’Eva Amaral, i Y volar, en el qual han participat els argentins Los Caligaris. Macaco també prepara un nou disc per a aquest any, i Buhos acaba de llançar La gran vida, que ja es pot descarregar en el seu web . Des de Montcada i Reixac, Itaca Band completarà la part més mestissa i festiva del cartell amb el seu darrer disc, Explosiva. Una mica al marge de la resta de grups, estilísticament parlant, Ramon Mirabet també publicarà els mesos vinents el seu nou disc, després de Home is where the heart is.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona