Circ

estats units

successos

Mor un acròbata del Cirque du Soleil en ple espectacle

Un acròbata de Cirque du Soleil va morir dissabte passat en una caiguda a l’escenari, en ple espectacle a Tampa, Florida. L’artista, el francès Yann Arnaud, de 38 anys, va caure mentre realitzava un número de cordes a una alçada de sis metres dins l’espectacle Volta. Va ser traslladat a l’hospital, però va morir unes hores més tard arran de les ferides provocades per la caiguda.

“La gran família del Cirque du Soleil està en estat de xoc i està devastada per aquesta tragèdia”, ha dit Daniel Lamarre, president del grup, en un comunicat. “Yann ha estat amb nosaltres durant més de 15 anys i ha estat estimat per tots els que han tingut l’oportunitat de conèixer’l”, ha afegit .

La companyia de circ i les autoritats locals investigaran ara els motius de l’accident. Arnaud, pare de dos fills i resident a Miami, era un dels artistes amb més experiència de la companyia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia