Música

CULTURA

Al terrat: Els Catarres

Després d’un any i mig de silenci i sense pujar a un escenari, Els Catarres estrenaran dissabte (18 h) al terrat de l’Oficina de Turisme de Girona en directe i per primera vegada les cançons del seu quart disc, Tots els meus principis.

El trio d’Aiguafreda sembla que serà un dels grups més destacats d’aquesta temporada i un dels que més públic mourà. Sense anar més lluny, el seu primer avançament, Fins que arribi l’alba, ha estat reproduït més d’un milió de vegades a Youtube en tan sols unes setmanes. Es preveu que aquesta inauguració serà una de les més massives del festival Strenes, que es torna a inaugurar amb un concert sorpresa del grup més esperat de la temporada. Aquest escenari ja icònic va ser estrenat fa tres anys per Sopa de Cabra, fa dos anys hi van actuar Love of Lesbian i l’any passat, Txarango.

Strenes inaugura després del concert al terrat un nou escenari a la plaça del Vi, amb el qual pretén satisfer la demanda del públic multitudinari que assisteix a Girona i que vol continuar la festa amb més música en directe. El grup que estrenarà aquest nou espai són Bemba Saoco, en substitució dels Sense Sal, que han hagut de cancel·lar el seu concert per “raons de salut d’un dels seus membres”. Bemba Saoco, que són una formació que neix de les cendres dels populars 9Son, estrenaran cançons de Crújelo, el disc que acaben de publicar. La seva música està centrada en les músiques urbanes amb una aposta clara per un mestissatge basat en una electrònica molt ballable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA