Música

L’alcalde Orni serà al Montgrí

El festival Ítaca tenyirà de groc la sisena pujada al castell del Montgrí, que tindrà lloc el diumenge 27 de maig. L’edició d’aquest any serà més reivindicativa que mai i servirà per fer un crit a favor de la llibertat d’expressió i per solidaritzar-se amb els presos polítics. La marxa començarà a les 9 del matí i l’encarregat de donar la sortida oficial serà l’il·lustríssim Josep Orni, alcalde de la localitat imaginària de Sant Esteve de les Roures.

Un cop arribats al cim es duran a terme diferents actuacions musicals i altres activitats. Hi actuaran Roger Mas, Àlex Torío, la Black Music Big Band i les formacions de l’Escola Municipal de Música de Torroella de Montgrí, i l’escriptora i periodista Empar Moliner serà l’encarregada de llegir el manifest reivindicatiu de la jornada. També hi participaran els fills de l’activista sindical i exconsellera empresonada Dolors Bassa, Pau Surroca i Bep Surroca, i la seva germana, Montse Bassa, que prendran la paraula per presentar l’Associació Catalana pels Drets Civils ( ACDC ).

La pujada tornarà a incloure el “tast de vins DO Empordà més multitudinari del món, mundial”, amb l’ajut de la denominació d’origen empordanesa i diversos cellers.

La inscripció val tretze euros, més dos euros de contribució a la caixa solidària a favor dels presos polítics i artistes condemnats per expressar-se, i inclou el dinar amb beguda, la samarreta i el tast de vins.

Òmnium i l’Assemblea Nacional Catalana col·laboren en l’organització de l’esdeveniment, en què els participants crearan un gran mosaic groc a dalt del Montgrí, plasmat en una foto aèria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia