cultura

Nou repertori de Cor de Porcs

El grup vocal Cor de Porcs, format per una vintena de joves i dirigit per la soprano Mònica Orpí amb la voluntat de crear un cor amb un repertori diferent i actual, entren de ple a la seva tercera edició presentant noves cançons. Tal i com ja es va anunciar, actuaran la setmana que ve al festival Girona A Cappella (plaça d’Independència, dijous, a les 19 h) en el marc del Temps de Flors. Un repte artístic que abans, en aquesta ocasió a casa seva, hauran de presentar davant la població local, que espera amb ganes la seva actuació després de l’èxit de les dues edicions anteriors. Concretament, actuaran en una doble funció avui, a les sis de la tarda i a les vuit del vespre (5 euros), al Centre Cívic de Porqueres.

El projecte, produït pel Centre Cívic de Porqueres , i que anomenen de desenvolupament cultural comunitari, té com a objectiu donar suport a la creació de projectes artístics amb la implicació de la gent local i alhora apropar les expressions culturals a la ciutadania. “Creiem que aquestes iniciatives culturals tenen un gran valor per a la comunitat perquè són capaces de generar projectes de gran valor social i cultural sense renunciar a la qualitat artística”, declaren els seus promotors. Actualment, Cor de Porcs es compon d’una formació d’una vintena de cantaires que s’ha mantingut estable però renovada amb noves veus: Berta Ayats, Lluís Bosch, Mar Bramon, Joan Campolier, Neus Campolier, Ferran Camps, Sònia Caula, Joana Corominas, Rosanna Font, Elisabet Hernández, Mei Marcó, Imma Martet, Sergi Martínez, Neus Nadal, Judit Quintana, Maria Roca, Joana Sardà, Susanna Ramírez, Clàudia Ribas, Ariadna Torrent, Ivan Villalonga i Rubén Villalonga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TRADICIONS

El Ple de l’Ascensió aprova la celebració de La Patum de Berga

BERGA
Llagostera

El Festival Espurnes viu la seva edició de més èxit

Llagostera
CULTURA

Mor Roger Corman, icona del terror i mestre de grans cineastes a Hollywood

Música

‘Zorra’ no convenç i situa Espanya a la cua d’Eurovisión 2024

Malmö (Suècia)
La crònica

Blanes estén una catifa vermella

La crònica

Dia de flexió i de reflexió en el festival Trapezi

música

Grabu: “Faig una música que aquí és poc habitual”

girona
Cinema

‘Mexican Dream’, de Laura Plancarte, corona el palmarès de DocsBarcelona

Barcelona
Arts escèniques

El Festival Z acollirà 16 projectes escènics

Girona