El Museu Picasso es “menja el món” amb una mostra sobre la cuina del pintor i de Ferran Adrià
L’exposició es farceix amb 200 obres provinents de diferents equipaments culturals d’arreu del món
El Museu Picasso reviu l’univers culinari present al llarg de la vida de l’artista que “quan pintava es menjava el món sencer” i que considerava “l’acte d’alimentar-se com una metàfora per al creador”, en paraules del director de l’equipament i comissari de l’exposició, Emmanuel Guigon. Ho fa a través d’una mostra monogràfica i multidisciplinar, que s’obrirà al públic aquest divendres i es podrà visitar fins el 30 de setembre. El director del museu ha defensat que relacionar cuina i Picasso “no és gens incongruent”, ja que el fet gastronòmic percebut de forma àmplia és present en el total de 200 obres del malagueny que formen l’exposició. “Sempre es pot parlar d’una altra manera de Picasso”, ha recordat Guigon, que ha apostat per completar ’La cuina de Picasso’ amb una sala especial basada en la filosofia culinària de Ferran Adrià.