Circ

Els botiguers i la Fira del Circ, junts a la Bisbal

Organitzen conjuntament el primer concurs d’aparadors

La Federació de Comerç de la Bisbal d’Empordà i la Fira de Circ al Carrer s’han unit per convocar el primer concurs d’aparadors. Aquesta iniciativa neix de l’estudi d’impacte realitzat durant l’edició 21a de la Fira de Circ al Carrer, en el qual s’indicaven diferents punts a potenciar, com crear sinergies amb el comerciants i els restauradors locals. Amb aquesta proposta s’intentarà dinamitzar el comerç, coincidint amb un dels esdeveniments que atreuen milers de visitants. A la vegada pretén potenciar l’ambientació durant els dies de la fira

Els aparadors s’hauran de decorar amb arguments relacionats amb el que envolta la fira i el món del circ. L’organització oferirà tres cartells de la fira i un d’aquests s’haurà d’utilitzar en la decoració. Aquesta iniciativa es farà visible partir del pròxim 29 de juny, data en la qual tots els participants hauran de tenir muntada la decoració dels aparadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia