Música

El dia de Cuits

El grup figuerenc presenta avui ‘Aires del norte’ en el Dia de la Música de Roses

El grup figuerenc de mestissatge electrònic Cuits presentarà avui (23.30 h) el seu segon àlbum, l’autoeditat Aires del norte , dins els actes de celebració del Dia de la Música a Roses, on s’han programat diverses actuacions a partir de les 6 de la tarda, en dos escenaris. A més, hi tocaran els també figuerencs Will & The Dirties, els igualadins JoKB, els escalencs Dalton X –que hi faran el seu concert de comiat–, Cava Brut i el cantautor rosinc David Guzmán.

Cuits es va formar el 2012 i al principi el grup va apostar per una línia “skatalítica i festiva”. El 2014 van enregistrar el seu primer àlbum, Esperit rebel, i dos anys després un EP de quatre cançons titulat Gritaré, coincidint amb la incorporació de nous membres a la banda i amb una evolució estilística cap al seu so actual.

Pau Foraster i Pau Angelats, veus; Xavi Rodríguez, bateria; Pau Hernández, percussió i cors; Carlos Espinoza, baix; Xavi López, guitarra; Carles Segura (Dj productor), Santi Lorenzo (trompeta i cors) i Joan Carles (saxo) formen Cuits , que van enregistrar Aires del norte a Music Lan i Runkba Records. En el disc col·laboren Pupil·les, Ekko i Madamme Mustash. El 23 de juny actuaran a la revetlla de La Cate de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia