Cinema

Expectació coreana

El primer dia de rodatge de la sèrie ‘Recuerdos de la Alhambra’ a Girona va despertar curiositat i va congregar un grup de fans dels protagonistes asiàtics

Curiosos, turistes i fans es van congregar ahir als dos vessants del pont de Pedra per veure el procés de rodatge de la primera localització que va tenir lloc a Girona de la sèrie coreana Recuerdos de la Alhambra, del director Ahn Gil Ho (Strangers). Les filmacions a la ciutat, que duraran fins dijous, tot just van començar ahir i es van allargar fins a la matinada, rodant en espais cèntrics com la Rambla i el carrer Ballesteries, i en interiors com el pub irlandès McKiernans i el bar La Terra.

El rodatge, que arriba després del seu pas per Granada, Barcelona i Terrassa, continuarà a la capital gironina fins dijous, on és previst que es rodi en localitzacions com el carrer Nou del Teatre, l’escalinata de la catedral, el pont de les Peixateries Velles. El rodatge el porta a terme un equip tècnic i artístic format per unes 160 persones (87 de coreanes) i hi participen una quarantena de figurants gironins que van participar en el càsting que es va fer l’11 de maig passat al centre cultural La Mercè. La previsió és que la sèrie s’estreni a la tardor, però, com va destacar Elisa Sirvent, la directora de producció d’Icecream Studios, que col·labora amb la televisió coreana tvN, “hi ha negociacions, però no confirmació, perquè Netflix l’emeti”. També va aclarir que el rodatge a Girona no s’ha produït arran de l’èxit de Joc de trons, sinó perquè les localitzacions escollides s’assemblen a les de Granada, que és on se situa l’acció.

Pel que fa a l’argument, només va avançar que aquest gira al voltant d’un grup de coreans que visiten Granada a la recerca d’aventures i que inclou “un toc d’història romàntica”. En una sinopsi d’un web especialitzat destaca que el protagonista és un noi (Hyun Bin, una celebritat al seu país) que va a Granada per un viatge de negocis i coneix la propietària d’un hostal i guitarrista (Park Shin-Hy), amb qui es veurà embolicat amb un incident misteriós. Precisament les primeres escenes rodades aquí hi apareixia la popular actriu coreana que va acaparar les mirades d’un grup de fans adolescents.

Passió per Chanyeol

Curiosament, a mesura que el nombre de fans augmentava, el nerviosisme també, sobretot, com van comentar la Natàlia, la Ionara i la Paula, per veure si en algun moment apareixia en escena un dels secundaris de luxe: Chanyeol, integrant d’EXO, un dels grups de K-pop més populars del moment, que interpreta Jung Sejoo, el germà en la ficció de l’actriu Park Shin Hy. “Estem com boges!”, van xisclar, abans que membres de l’equip els demanessin que abaixessin el volum de la seva excitació.El setembre de fa dos anys, ja es va rodar Legend of the blue sea, una altra sèrie coreana a la ciutat de Girona i també a Tossa de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic