Música

Un S’Agaró de cine

La vint-i-unena edició del Festival Internacional de Música de s’Agaró arrenca aquest vespre amb un programa de nou concerts que tindran lloc a l’església de Nostra Senyora de l’Esperança, fins al 22 de setembre. Un concert cada cap de setmana (a les 20 h) que dona continuïtat a l’històric i més antic festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge.

El concert inaugural és Música de pel·lícules amb Stefano Maffizzoni, flauta i Leonardo Zunica, piano; que interpretaran obres de F. Chopin, E. Morricone, G. Verdi, P. Mascagni i G. Bizet. Completen el programa les propostes Concert d’Aranjuez i obres populars amb Francisco i José Manuel Cuenca, guitarra i piano (28 de juliol); Beethoven & Chopin a càrrec de la pianista Joanna Trzeciak (5 d’agost); De Bach a Sibelius amb el Trio Nacional del Kazahastan-Forte Trio (12 d’agost); Els concerts de Vivaldi i les Quatre Estacions de Piazzolla a càrrec de l’Orchestre de Chambre Français de París amb la direcció de Horst Sohm (18 d’agost); Les danses hongareses i l’intimisme de Schubert amb piano a quatre mans de Marco Schiavo i Sergio Marchegiani (25 d’agost); Història del tango amb Non Stop Tango Trio (8 de setembre); Les dones de Puccini amb la soprano Silvia di Falco i la pianista Diana Nocchiero (15 de setembre) i De la rapsòdia al blues amb Giambattista Ciliberti, clarinet i Piero Rotolo, piano (22 de setembre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia