Música

Petit gran fenomen

A La Santa, El Pot Petit literalment va fer sortir el sol diumenge al vespre, després d’una tarda de pluja

Diumenge a la tarda plovia, no gaire, però la humitat i la grisor ambientals no convidaven a anar a l’aventura en família. Tot i així, un bon grapat de nens, nenes, mares i pares es van reunir poc abans de quarts de vuit del vespre a La Santa , el mercat estiuenc de creació, gastronomia i oci de Santa Cristina d’Aro, per assistir a l’actuació d’ El Pot Petit , ben armats amb paraigües i molta paciència, perquè ara mateix entre la mainada més petita d’aquest país hi ha pocs cantants o grups tan populars com El Pot Petit. Un petit gran fenomen.

Per megafonia es va anunciar que l’espectacle es faria: el grup estava a cobert i les quatre gotes que queien eren insidioses, però no insuportables. I llavors es va produir un fet extraordinari: van sortir a l’escenari la Jana, en Pau i els altres dos membres de la Melmelada Band i... va parar de ploure! Fins i tot va sortir un sol que feia mal als ulls si miraves a l’escenari des d’una determinada perspectiva. I així els components d’El Pot Petit van poder començar la seva particular aventura musical –així es diu el seu últim disc: A l’aventura! (U98 Music)–, convidant els seus joves seguidors a arraconar una estona les pantalles dels seus mòbils i tauletes, per viure aventures en el món real. En un escenari presidit pel pot petit en persona –un pot més aviat gran que té vida pròpia i del qual surten personatges com El lleó vergonyós i El gat enfadat–, en Pau i la Jana protagonitzen un espectacle molt dinàmic i complet, sense grans desplegaments escenogràfics ni efectes especials, però amb un grapat de bones cançons i un sentit de l’humor que el fan recomanable per a un públic de totes les edats. De fet, El Pot Petit té una cançó dedicada als Avis i àvies, que per edat i experiència són els que han viscut més aventures, gairebé tantes com Els pirates que protagonitzen un dels seus grans èxits, “amb un mocador al cap, un ull tapat i un lloro al seu braç”. Però és després, un cop s’acaba el concert, quan s’entén al 100% l’èxit d’El Pot Petit: la Jana i en Pau estan l’estona que calgui atenent els seus petits fans, parlant i fent-se fotos amb ells, cantant fins i tot aquella cançó que han trobat a faltar... I així estan creant una colla cada cop més nombrosa de seguidors fidels, que fins i tot els obsequien amb pastissos casolans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic